Leren goochelen

Jij wilt leren goochelen, maar hoe pak je dit aan hoe ga je beginnen? Ten eerste moet je besluiten wat voor een goochelaar je wilt worden. Kaart goochelen is veruit het populairst, dit komt omdat er met kaarten vele mogelijkheden zijn. Het is daarom aan te raden als je wilt beginnen met goochelen handig te worden met kaarten, en hier trucs mee te leren. Als je een beetje weet hoe alle kaart handelingen werken dan heb je meteen heel wat trucjes die je kunt uitvoeren. Hierna kun jij je dan ook op andere vormen van goochelen gaan richten.

Hoe kun je het beste leren goochelen?

Laten we er van uit gaan dat jij wilt gaan beginnen met het leren van kaart goochelen wat is dan de beste manier om te starten. Je zult eerst basis handelingen moeten gaan leren, denk hierbij aan grepen (verschillende manieren om de kaarten vast te houden), kaarten forceren, schud methodes etc. Als je deze handelingen een beetje onder de knie hebt kun je kaarttrucs gaan leren. Voor sommige kaarttrucs heb je bijna geen handelingen nodig en deze kun je ook al gaan leren voordat je alle handelingen goed kunt toepassen.

Waar kun je leren goochelen?

Nu je weet hoe je het beste aan de slag kunt gaan om een goede goochelaar te worden moet je natuurlijk nog wel weten waar dit het beste kan. Op deze website legt een professionele goochelaar precies uit hoe je alle benodigde goochel handelingen eigen kunt maken. Ook kun je op deze sites erg veel toffe kaart trucs leren (voor zowel beginnende goochelaars als gevorderde).

Alles wat je moet weten op 1 site

Het grote voordeel van Goochelaar in een handomdraai (zo heet de website) is dat alle informatie die je nodig hebt bij elkaar staat. Alles wordt zeer goed uitgelegd aan de hand van video’s. Je gaat alle vaardigheden die je als goochelaar nodig hebt leren + een heel arsenaal aan trucs. Daarnaast zijn er nog is tal van bonussen waarin je vele leuke handelingen leert die je in je trucs kunt verwerken (zoals bijvoorbeeld het uit het kaartspel laten schieten van een door het publiek gekozen kaart).

Veel succes!