Goocheltrucs leren met uitleg

Het is moeilijk om te beginnen met goochelen. Er zijn niet veel plekken waar je precies krijgt te horen wat je moet doen als beginnend goochelaar. Op Youtube kun je wel wat filmpjes vinden van goocheltrucjes met uitleg, maar deze zijn meestal onduidelijk of niet compleet. Goocheltrucs leren met uitleg op het internet valt dan ook niet mee.

De oplossing

Toch is er een oplossing. Op de site Goochelaar in een handomdraai kun je van A tot en met Z leren goochelen. Een professionele goochelaar neemt je bij de hand en leert je alles wat je moet weten om goede goocheltrucs te leren. Er wordt op de site als het ware een volledige goochelcursus aangeboden.

De aanpak

Goocheltrucs bestaan uit handelingen. Handelingen zijn van groot belang in het goochelen. Bij handelingen kun je denken aan het vals schudden van de kaarten, het laten kiezen van een kaart terwijl jij ten alle tijden weet welke dit is, en daarna ten alle tijde weten waar de kaart zich in het spel kaarten bevind. Naast deze handelingen heb je nog vele andere handelingen. De meeste goocheltrucs kun je dan ook niet uitvoeren zonder (een paar van) deze handelingen uit te voeren.

Op de site goochelaar in een handomdraai leer je dan ook alle handelingen die je nodig hebt zodat je bijna alle goocheltrucs uit kan voeren. Daarnaast ga je ook vele goocheltrucs leren. De trucs worden uitgelegd doormate van video’s de goochelaar doet hier precies voor wat jij moet doen, en jij hoeft het dus alleen na te doen. Daarbij zegt hij precies hoe je dit alles het beste aan kunt pakken.

Als je de hele site doorlopen hebt, en flink geoefend hebt zal jij een goede goochelaar zijn.

Wil jij alleen goocheltrucs leren met uitleg?

Ben jij niet geïnteresseerd om een echte goochelaar te worden maar wil je alleen een paar trucjes leren, dan zit je op goochelaar in een handomdraai ook goed. Je kunt hier gratis een paar sterke trucs leren waar je (bijna) geen handelingen voor nodig hebt.

Veel succes!